Wie wint de Gouden Wimpel?
De Gouden Wimpel is een jaarlijkse waarderingsprijs voor particulieren, organisaties en bedrijven die iets buitengewoons hebben gedaan ten behoeve van de KNRM. De KNRM heeft de 10 genomineerden vastgesteld. Wie uiteindelijk de Gouden, Zilveren en Bronzen Wimpel wint, wordt door de achterban bepaald. Breng nu je stem uit op: [ Bit.ly Link ]
Elk jaar viert KiKa haar verjaardag met een feestelijk diner en een unieke kunstveiling. Kunstwerken van (ex)patiëntjes en BN-ers/ kunstenaars worden tegen opbod verkocht. Afgelopen tijd is er met veel enthousiasme gewerkt aan de kunstobjecten voor de komende veiling. We hopen straks weer op mooie biedingen op deze prachtige objecten en op een hele leuke verjaardag!
Utrecht University
yesterday at 19:03. Facebook
★ Wanted ★ UU students and employees who want to influence the strategy & policy of our university! Are you interested? Then put yourself forward as candidate of our University Council (Universiteitsraad Universiteit Utrecht) BEFORE 30 March 2017!

Put yourself forward as a University Council candidate 2017-2018

students.uu.nl
VVD
yesterday at 18:07. Facebook
Mark schreef vandaag een brief aan alle Nederlanders. Hij ging live in gesprek met Nederland op Facebook. De livestream is inmiddels afgelopen.
VVD
yesterday at 15:48. Facebook
Soms lijkt het alsof een kleine groep mensen de toon in Nederland aan het bepalen is. Mensen die zich misdragen. Mensen die niet willen praten, maar vooral schelden.

Dat laten we toch niet gebeuren? Steun Mark en deel dit bericht.
Oxfam Novib
yesterday at 15:31. Facebook
Tijd voor goed nieuws! Wist je dat mensen steeds ouder worden? Vooral in Afrika stijgt de gemiddelde leeftijd snel: de baby's die nú geboren worden, worden al 9.4 jaar ouder dan kinderen uit 2000.
#WijVerslaanArmoede
D66-voorman Alexander Pechtold krijgt soms – op z’n zachtst gezegd – onfrisse mailtjes van christenen. “Als ik dat lees, denk ik: ken je mij?”

"Wij zijn niet anti-christelijk"

eo.nl
Stop Aids Now!
yesterday at 15:34. Facebook
“Het einde van aids in de wereld is alleen mogelijk als we mensen met hiv niet langer behandelen als criminelen," pleitte Louise van Deth vandaag bij de VN.

Goede gezondheid druggebruikers van groot belang in de strijd tegen aids

aidsfonds.nl
Geweldig nieuws! Onze zoektocht naar een nieuwe kuur voor resistente tuberculose (DR-TB) is gestart: onze eerste patiënt heeft de eerste pil geslikt! Dankzij de geweldige steun uit het Droomfonds van de @postcodeloterij! Zij geloven in onze droom: een nieuwe kuur om mensen met resistente tuberculose in korte tijd, veilig en effectief te genezen. Meer weten: [ Goo.gl Link ] (Foto: Sydelle...
View details ⇨
AI Team
yesterday at 20:53. Facebook
Today is the day!
We are happy to release XPRO 2017 Faci Applications!

Find application here:
[ Issuu.com Link ]

DDL, 3rd of February 17:00 GMT.

We can't wait to see all applicants!
If you have any questions reach out to your Growth Hackers!
De 11-jarige Ahmed uit Afghanistan zit vast in de vrieskou in een leeg pakhuis in Belgrado. De overheid roept mensen op hem en andere vluchtelingen en migranten niet te helpen.

Gastvrij Europa

weblogs.amnesty.nl
Dierenbescherming
yesterday at 18:00. Facebook
Provincie Noord-Brabant steunt een diervriendelijkere aanpak ganzenoverlast. Welke provincie volgt?

Diervriendelijke aanpak ganzenoverlast - Dierenbescherming.nl

dierenbescherming.nl
Rode Kruis
yesterday at 18:15. Facebook
EHBO saai? Of toch niet…! Bekijk deze video met o.a. Tess Milne, Tim Douwsma en Marley van der Velden. [ Rodekru.is Link ]

► Tag iemand die deze tips wel kan gebruiken.
Unicef Nederland
yesterday at 16:31. Facebook
5-jarige Fatima toont trots toont een tekening die ze heeft gemaakt in de opvang waar ze woont in Jibreen, Syrië. UNICEF creëert speciale plekken in vluchtelingenkampen, waar kinderen kunnen deelnemen aan activiteiten als tekenen en zingen. Dit kan psychosociale ondersteuning bieden en de kinderen helpen met het verwerken van de verschrikkingen en trauma ' s die ze hebben meegemaakt. Dit biedt...
View details ⇨
Buienradar
yesterday at 19:42. Facebook
Weermenu: Gladheid (door ijzel, wat sneeuw of bevriezing natte weggedeeltes), mist en smog...
Meer uitleg vind je op: [ Buienradar.nl Link ]
Doe voorzichtig!
Buienradar
yesterday at 15:30. Facebook
Na de afgelopen vorstperiode heeft de schaatskoorts bij veel Nederlanders de kop op gestoken. Tegen de waarschuwingen van de KNSB in zijn veel mensen het natuurijs opgegaan. Het ijs is echter lang nog niet overal betrouwbaar. Hoe dik het ijs moet zijn, wat de ijsgroei bevordert of remt wordt in de uitzending besproken. Uiteraard ook de temperatuur- en ijsdikteverwachting:

[ Buienradar.nl...
View details ⇨

Vandaag in de buienradar blog! Niet over een nacht ijs! alles over ijs en ijsdikte.

buienradar.nl
Is dit een savanne- of een bosolifant? Het antwoord vind je in deze video: [ Go.wnf.nl Link ]
Ons 100e (!) Instagram bericht staat in het teken van onze nieuwe campagne, die morgen van start gaat. Hieronder vast een voorproefje, met dank voor de prachtige tekening aan @ferdyremijn.
Het Koninklijk Huis
yesterday at 16:37. Facebook
nlgroeit is een meerjarenprogramma gericht op groei van het midden- en kleinbedrijf. Dat gebeurt door ondernemers bewust te maken van groeikansen, hen te activeren om gebruik te maken van coaching en opleiding en hen te faciliteren bij het vinden van de ideale match met een coach, mentor of opleiding. Koningin Máxima houdt - als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en...
View details ⇨
Natuurmonumenten
yesterday at 17:02. Facebook
Wat een prachtige winterfoto's worden er weer gedeeld! Hoe vinden jullie deze zonsopkomst van Karin Cijsouw bijvoorbeeld? Schitterend toch? :D