I amsterdam
yesterday at 16:40. Facebook
Amazing winter sunset in Amsterdam (by Mathias Ondraczek‎)
I amsterdam
yesterday at 15:00. Facebook
Find out about the Amsterdam refugee initiatives that made an impact in 2016, and hear from two people whose lives have been changed by compassion.

How Amsterdam changed the lives of thousands in 2016 | I amsterdam Blog

blog.iamsterdam.com
Brrrr....wat is het buiten koud! Maar wat is het binnen lekker warm in het zwemparadijs! #prinsenmeer
Poppodium Metropool
yesterday at 15:38. Facebook
Heftiger worden clips in Nederland niet meer gemaakt. Maar de heren van Traumahelikopter deinzen werkelijk nergens voor terug. Maar liefst 3 (DRIE!) honden in hun nieuwe videoclip. Honden mogen op 11 februari niet naar binnen maar een live-show van Traumahelikopter is altijd bij de beesten af. Komen dus! Oh en kijk dat clipje ook maar even....
[ Youtube.com Link ]

traumahelikopter - Another Year

Video for Another Year by traumahelikopter, taken from their album Competition Stripe. Video by by Eric Zwiers. Thanks to http://www.periferie.nl, Oscar, Zel...

YOUTUBE.COM
Poppodium Metropool
yesterday at 14:58. Facebook
Het is maar goed dat de Deldenerstraat geasfalteerd is anders zouden de klinkers uit het wegdek gedenderd worden met de 3 shows die we daar de komende tijd gaan neerzetten met de makkers van Innocent. Komen ze!
05 maart: Of Feather and Bone + Axis
09 april: The Arson Project + Teethgrinder
04 mei: Guevnna + Confusion Master
Poppodium Metropool
yesterday at 10:47. Facebook
Tiny Legs Tim was al een sensatie op menig bluesfestival en binnenkort verschijnt er een nieuw album van deze Belgische blueszanger. Hou je van blues dan moet je zeker even luisteren en miscchien zelfs wel komen op 18 maart want dan op visite. Ook mensen die Howl van Black rebel Motorcycle Club destijds een fijne plaat vonden en vinden doen er goed aan even het clipje te belijken!
[...
View details ⇨

Tiny Legs Tim - Religions serve the devil well (AB Session)

Tiny Legs Tim - Religions serve the devil well (AB Session), recorded live at ab, backstage , Brussels

YOUTUBE.COM
MusicalsNL
yesterday at 17:01. Facebook
Ben jij de Nederlandse Gloria Estefan? Twijfel dan niet en geef je op voor de open audities van On Your Feet! en wie weet sta jij vanaf eind oktober te schitteren in het Beatrix Theater Utrecht! #OYFNL #OnYourFeetNL

Open audities Gloria Estefan

stage-entertainment.nl
MusicalsNL
yesterday at 14:29. Facebook
#BackstageNowNL volgde de transformatie van Brigitte Nijman naar Tante Jans in Ciske de Rat - de Musical in de rubriek 'In de huid van'. Benieuwd naar deze video? Kijk hem dan nu hieronder! #CiskedeRatNL

Brigitte Nijman als Tante Jans | In de Huid van

Brigitte Nijman speelt Tante Jans in de musical Ciske de Rat. BackStageNow volgde haar backstage, voorafgaand aan de show. Check het YouTube kanaal van BackS...

YOUTUBE.COM
Rotterdam Binnenstad
yesterday at 15:01. Facebook
Het laatste weekend van de Winterdome op het Binnenwegplein is aangebroken. Met vandaag tot 17.00 uur een optreden van Wouter Mol. #stadverwarmend
Rotterdam Binnenstad
yesterday at 10:44. Facebook
Wat heb je nou weer aan je fiets hangen!? Het OV-knooppunt bij Blaak gaat binnenkort op de schop, dus zet je fiets voortaan in die mooie, nieuwe verdiepte fietsenstalling bij Blaak! Meer info:
Rotown Rotterdam
yesterday at 16:55. Facebook
We hebben er even op moeten wachten, maar de stemmen zijn dan eindelijk geteld. De winnaar van Het Beste Rotown Concert 2016 is… DMA'S!! De Australische Britpopband gaf volgens jullie op 3 mei j.l. het allerbeste Rotown-concert van 2016. Check de top 20 op onze site. Wat was jouw allerbeste Rotown show van afgelopen jaar?
Wim Barzilay

Uitslag Beste Rotown Concert 2016

rotown.nl
Rotown Rotterdam
yesterday at 13:58. Facebook
Miley Cyrus, Ricky Martin, P!nk, Beyoncé, Wham!, Journey, Rednex, MC Hammer, One Direction, Backstreet Boys, Rihanna of Rick Astley? Je hoeft je nergens voor te schamen bij Welcome to the Guilty Pleasure Dome. Een avond vol met liedjes die je normaal niet durft aan te vragen.

Welcome to the Guilty Pleasure Dome at Rotown

EVENT - facebook.com
Rotown Rotterdam
yesterday at 12:05. Facebook
#TICKETALERT Wil je de show van Weval op 25 februari in de Maassilo echt niet missen? Wacht dan niet te lang met het kopen van je ticket, want de laatst 100 kaarten zijn NU te koop!

Weval (live) at Maassilo

EVENT - facebook.com
Rotown Rotterdam
yesterday at 11:52. Facebook
#SUPPORT De Engelse JW Ridley komt op donderdag 23 februari naar Rotown als support van TEN FÉ! Zijn eerste single is geproduceerd door Dan Carey (Django Django, Hot Chip, TOY).

✚ info & tickets: Ten Fé at Rotown

SW020 - JW Ridley - Everything (Deathless) - Part 1

soundcloud.com
Rotown Rotterdam
yesterday at 11:13. Facebook
#NEW Geruchtmakende Dokkumers The Homesick komen op 14 april naar V11. In maart verschijnt het nieuwe album van de band op Subroutine Records. Voor fans van: Deerhunter, DIIV, Preoccupations (Viet Cong).

The Homesick at V11

EVENT - facebook.com
Bonaire Tourism
yesterday at 14:46. Facebook
Even our flamingos are excited it's Friday. Slow clap for the weekend! #Bonaire
Tilburg.com
yesterday at 14:20. Facebook
Begin je vrienden maar te appen of bellen want er is weer genoeg te doen in Tilburg dit weekend. Waar ben jij te vinden?

Dit mag je niet missen in Tilburg dit weekend

tilburg.com
Tilburg.com
yesterday at 11:58. Facebook
Zijn er bij jullie al spots bekend waar je (veilig) op natuurijs kunt schaatsen in de regio? Dan horen/zien wij dat graag!

Schaatsen in Tilburg: dat kan op verschillende plaatsen

tilburg.com
Azie.nl
yesterday at 16:00. Facebook
Weet jij al waar je naartoe op reis wil in 2017? Doe inspiratie op tijdens de Reizigersinformatiedagen van Djoser op 27, 28 en 29 januari in Leiden!

Meld je hier gratis aan: bit.ly/infodagen-djoser

En extra leuk is dat deze inspirerende dagen plaatsvinden in het Museum Volkenkunde, waar je alvast kennismaakt met verschillende culturen.

Kom jij naar de Djoser Reizigersinformatiedagen?

bit.ly